sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Tampereen keskusta on helvetti yrittäjille, joiden pitäisi asioida autolla vieden tuoden tavaraa tai saada huoltoapua


Tampereen keskusta on helvetti yrittäjille, joiden pitäisi asioida autolla vieden tuoden tavaraa tai saada huoltoapua tilaajalle

Talonmiespalvelua ensisijassa siksi riitelyiden välttämiseksi Tampereen ydinkeskustan ulkopuolella, mutta kuten oheisesta käy ilmi niin toki tehdään, mutta mikäli parkkisakkoansa-aluetta niin tilaajalle jää parkkisakkomaksun velvoite. Ok?

Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla:

Talonmiespalvelu@gmail.com

044-3380291 whatsup

Kaupunginvaltuusto ja pysäköinninvalvonta haluavat liikaa rajoittaa yritteliäisyyttä ja viedä palvelut pois katutasosta.

Palaute ja tilaukset: Talonmiespalvelu@gmail.com
Toki on olemassa tieliikennelaki, vaan miten se antaa turvaa kun sakkoja paukkuu

Viite:

https://www.liikenneturva.fi/liikenteessa/pysakointi/#6ee30ba1

Jalkakäytävälle tai pyörätielle pysäyttäminen

Usein keskustelua ja kysymyksiä herää jalkakäytävälle tai pyörätielle pysäköinnistä sekä pysäyttämisestä. Polkupyörän tai mopon saa pysäyttää ja pysäköidä jalkakäytävälle tai pyörätielle, mutta muiden ajoneuvojen kohdalla se on lähtökohtaisesti kiellettyä. Sääntöön on kuitenkin poikkeus: erityistä varovaisuutta noudattaen saa pysäyttää lyhyeksi ajaksi jalkakäytävälle tai pyörätielle ajoneuvoon nousemista, siitä poistumista, sen kuormaamista tai kuorman purkamista varten – jos läheisyydessä ei ole käytettävissä muuta pysäyttämiseen sopivaa paikkaa ja pysäyttämiseen on pakottavia syitä.

Pysäytetty ajoneuvo ei saa kohtuuttomasti haitata jalkakäytävällä eikä pyörätiellä kulkemista. Kuljettajan on tällöin pysyteltävä ajoneuvonsa läheisyydessä ja tarvittaessa siirrettävä ajoneuvo paikkaan, jossa se ei häiritse muuta liikennettä.

------------

https://talonmies-talonmiespalvelusta.blogspot.com/

---------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti